Voorstelling: “Het zal eens tijd worden”

Voorstelling: “Het zal eens tijd worden”

Het zaAffichebeeld_HetZalEensTijdl eens tijd worden
Zo heet de voorstelling die Egon Kracht en Noortje Braat op zaterdagavond 16 januari 2016 voor u gaan spelen in de “theaterzaal”van B&B de Schutte”.
Het is een try-out waarvan de première een week later plaats vindt in de schouwburg in Almere.

Het zal eens tijd worden!
Een muziektheatrale verhandeling over transitie. Over hoe we teren op de aarde. Hoe we vastzitten in allerlei conditioneringen. Over wat we kunnen leren en wat we kunnen doen.
Noortje Braat en Egon Kracht bouwen een zelfvoorzienend huis van restmaterialen en laten zien dat het anders kan, ter voorbereiding van een nieuwe tijd. Iedereen kan een verschil maken. We zijn machtig en rijk, niet nietig en klein. Idealisme of Utopia? De mens heeft eigenlijk allang bewezen dat het kan.
Maar hoe gemakkelijk is dat eigenlijk, zo’n transitie? En wat als de een verder wil gaan dan de ander? Waar ligt de nieuwe grens?

Noortje Braat en Egon Kracht bezingen, bespreken en bespelen hun nieuwe weg, met contrabas, viool en piano. Egon kent u als muzikaal partner van Maarten van Roozendaal, of van zijn eigen ensemble The Troupe waarmee hij sinds 1996 muziekvoorstellingen naar de theaters brengt. Noortje heeft haar sporen als zangeres, violiste, componiste en librettiste verdiend in de Nederlandse muziektheaterwereld. Samen vormen Noortje en Egon op het podium een duo sinds 2013 en speelden zij eerder het muziekprogramma ‘De stille Kracht’.

Datum:              16 januari 2016

Aanvang:          20.00 uur

 Entree:              Gratis, met na afloop vrije gift
Locatie:             B&B de Schutte,  Dinxperloseweg 30,  Silvolde
Reserveren:      tel. 0315 64 04 51   of via  info@woonboerderijdeschutte.nl
Op tijd reserveren is aan te raden, want vol is vol.
Hartelijke groeten en tot ziens wellicht!
Gery en Willem.
Agon 089