RONDJE OUDE IJSSELSTREEK

RONDJE OUDE IJSSELSTREEK

KOMT U DE KROEZENHOEKSE LOPERS OOK AANMOEDIGEN?
De Olympische spelen hebben ook in de de Kroezenhoek haar sporen achter gelaten.
Er zijn 8 kroezenhoekse atleten  die op 4 september meedoen aan het “Rondje Oude IJsselstreek”, georganiseerd door Atletico’73.
Dit is een estafetteloop over 7 afstanden van ongeveer 6 km. Je zou het ook een “rondje om de kroezenhoek” kunnen noemen want de route gaat als een cirkel om de Kroezenhoek heen.
De volgende personen doen mee:
Ellen Helming (Neijland) start om 10.00 uur vanaf  de atletiekbaan in Gendringen naar  Silvolde (de Schuijlenburg), Richard Bongers loopt vanaf daar naar Terborg (Pellendijk), Linda Colenbrander loopt vanaf daar na de koffieboerderij Nibbelink.
Bij de koffieboederij Nibbelink is om 12.00 uur een herstart en daar start  Mathieu van Eupen en loopt naar Sinderen (achter het Buurtschapshuus) en vanaf daar loopt Manon van Eupen naar Voorst (Sluis Stakenborg). Patrick Kramer loopt van af daar weer naar de atletiekbaan in Gendringen en Henry Steverink mag de laatste afstand afleggen en dat is om 15.00 uur vanaf de baan , door Engbergen en weer naar de atletiekbaan. Bart Colenbrander is de reserve loper en Ans Roes en Annet Venhorst zijn de begeleidende fietsers.
Wij hopen dat er veel Kroezenhoekers ons op zondag 4 september komen aanmoedigen, onderweg of bij de atletiekbaan in Gendringen.(zie ook www.rondjeoudeijsselstreek.nl)
 nazit-hardloopgroep
 De Kroezenhoeklopers tijdens een tactische bespreking ter voorbereiding op het Rondje Oude IJsselstreek.
Groeten , de Kroezenhoeklopers