Kroezenhoekse Nieuwjaarsreceptie zeer geslaagd

Op 14 januari kwamen heel veel Kroezenhoekers naar zaal ’t Molentje voor de traditionele Nieuwjaarsreceptie. Meer dan 100 huidige, oud en nieuwe Kroezenhoekers waren aanwezig.

De sfeer was gezellig en het programma verrassend!

Ons Koningstrio: Jolinde, Gery en Willem openden de Nieuwjaarsreceptie. Ze gaven het zelf al aan: alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd zal vast wel in de Kroezenhoekse krant staan. Daarom gaan wij er verder niet op in. Wij wensen alle Kroezenhoekers een prachtig, gelukkig en gezond Nieuwjaar. We hopen elkaar dit jaar vaak te ontmoeten.

Daarna volgde de uitreiking van de titel: Kroezenhoeker van het Jaar. Tot haar grote verrassing was dat Maria van Toor.

Maria is lid van het bestuur van de Kroezenhoek. Ze beheert de website en de Facebookpagina, maakt de nieuwsbrieven, beheert het secretariaat en nog veel andere werkzaamheden voor de Kroezenhoek.

Na het ontvangen van de prijs en het maken van de foto, werd het tijd voor iets anders.

De Kroezenhoekers werden verrast door een optreden van “onze eigen” Jeugdprins Carnaval, Nils Pothof. Al zingend kwamen Nils en zijn adjudant Wout de zaal binnen. Wat een mooie verrassing was dat! Toen ze uitgezongen waren, hielden de Prins en zijn adjudant een mooie speech. Die konden wij allemaol mooi in tess steken!

Tenslotte kregen alle aanwezigen een klein glaasje met een groen drankje, om samen met de Prins en zijn adjudant te proosten op het nieuwe jaar. Nils en Wout, dat hebben jullie fantastisch gedaan.

Een Nieuwjaarsreceptie is niets zonder de verkoop van de Kroezenhoekse krant. Een vaste redactie, bestaande uit Gerda Berendsen, Willy Lammers, Rianne Vossers en Anton Neijland, verzamelt door het jaar heen berichtjes uit diverse kranten en “plakt” dat in onze Kroezenhoekse krant. Dit jaar was het eigenlijk een soort van “Glossy”! De voor- en achterkant waren in kleur.

Bedankt redactie voor al jullie werk.

En toen… was de middag al mooi ver gevorderd en trakteerden de Kroezenhøkers ons allemaal op een mooi optreden. Dank jullie wel.

Hoewel de receptie tot 17.00 uur duurde, waren er om 17.30 uur nog heel veel bezoekers, gezellig met elkaar aan het praten.

Dan is het toch wel duidelijk: de Nieuwjaarsreceptie was zeer geslaagd.

Dank Kroezenhoekers voor jullie komst.