Kroezenhoekse kermis 2010

Kroezenhoekse kermis 2010

Geslaagde Kermis in buurtschap `de Kroezenhoek` te Silvolde
Op zondag 8 augustus 2010 is de 19e kermis in “de Kroezenhoek” gehouden.
Na een gezamenlijke brunch werd de kermis geopend door de Kroezenhøkers en de vendeliers. Dit was tevens het startschot voor de activiteiten.
Met de zon aan de hemel werd er flink gestreden om de koningstitels. Al na een klein uur werd Anna Krom koningin vogelknuppelen bij de jeugd.
Bij de dames ging het er bij het vogelknuppelen fanatiek aan toe. Op veilige afstand werden de dames aangemoedigd door het publiek. Sommige knuppels verdwenen in de struiken en anderen kwamen terecht in een boom. Anja Steverink hield echter haar hoofd koel, en gooide, nadat ze ook de vleugel al had neergehaald, met een ferme worp de romp naar beneden. Het was nu afwachten wie haar koning zou worden.
Bij het vogelschieten was het dit jaar wel heel erg spannend. Er waren meerdere kandidaten om de koningstitel in de wacht te slepen, maar uiteindelijk wist Eddy Kraaijenbrink, voormalig schutter 1e klas in het leger, met het 242e schot het laatste restje van de romp naar beneden te schieten en mag zich daarmee komend jaar de 19e koning van de Kroezenhoek noemen.
 

Generate terrific presentations using http://www.college-essay-help.org being secret scholarly prof.