GREI IN DE WEI

GREI IN DE WEI

GREI IN DE WEI, ZONDAG 5 JUNI A.S.

 

SILVOLDE – Ook dit jaar organiseert het buurtschap De Kroezenhoek in samenwerking met de stichting Lipoedeem op zondag 5 juni  de rommelmarkt “Grei in de Wei” bij Weerstation Lichtenberg in Silvolde. De opbrengst van deze rommelmarkt komt ten goede aan Stichting Lipoedeem. De rommelmarkt wordt muzikaal opgeluisterd door dweilorkest De Kroezenhøkers.

Op de rommelmarkt Grei in de Wei zijn het vooral particulieren die hun spullen verkopen. Het is een zeer divers assortiment dat in een 40 tal kramen wordt aangeboden. Het aanbod bestaat uit van o.a. zolder-opruimingen, verhuizings-overschot, grammofoonplaten, CD’s, boeken, antiek en curiosa, design. De toegang is € 2,00. Naast de uitgebreide markt is er een gezellig terras en live muziek van dweilorkest De Kroezenhøkers. Parkeren van auto’s is gratis.

De opbrengst is voor de stichting Lipoedeem. Deze stichting zamelt al sinds 2004 geld in voor een chronisch zieke lipoedeempatiënte. De kosten van de behandelingen voor deze aandoening worden niet door de verzekering vergoed, omdat lipoedeem een vrij onbekende ziekte is.

Grei in de Wei wordt op zondag 5 juni tussen 10.00 en 16.00 uur gehouden aan de Lichtenberg, rondom de boerderij van Weerboer Gerrit Vossers.

Er zijn nog kramen of grondplaatsen beschikbaar. Iedereen, DUS OOK ALLE KROEZENHOEKERS, die een kraam of grondplaats wil huren kan zich melden via het mailadres rmolenbroek@gmail.com.

 

folder grei in de wei