23e Kroezenhoekse kermis

23e Kroezenhoekse kermis

De 23e Kroezenhoekse kermis was weer zeer succesvol.

Hoewel we nu pas halverwege zijn – het avondfeest moet nog beginnen – hebben we er een prachtmiddag op zitten.

Weerman Gerrit Vossers had voorspeld dat het ’s middags droog bleef. Hij had gelijk.

We begonnen de ochtend met een heerlijke brunch. Iedereen genoot er van en zo zijn we de dag wel heel goed begonnen.

Na de brunch speelden de Kroezenhokers weer de sterren van de hemel.

Voorzitter Anton Neijland, bedankte het huidige koningstrio: Jan Tangelder, Vera Vossers en Victor Steverink voor hun werk in het afgelopen jaar.

Daarnaast werden Arno ten Hagen en Stan Egging bedankt voor al hun werk aan de website van de Kroezenhoek. zij kregen een mooie bon om iets leuks mee te doen.

Ook werden de Kroezenhoekers Henk van Raaij en Maria van Toor bedankt. Voor hen was er een prachtige bos bloemen.

Het vogelschieten voor de jeugd van 10 – 16 jaar leverde een jeugdkoning op. Het was zoals altijd een zeer spannende strijd. Tenslotte willen alle jeugdigen tussen de 10 en de 16 jaar weer jeugdkoning of jeugkoningin worden. Maar Jaron Luiten was echt de allerbeste. Hij gooide de romp er af . Daarna werd hij gefeliciteerd door iedereen.

De dames (vanaf 16 jaar) namen de tijd om de vogel er af te knuppelen. Uiteindelijk werd het nog een zeer spannende race: maar liefst 5 dames gooiden de romp er af. Maar ja, er kan er maar één koningin worden: Monique Pothof was de beste. Zij werd de koningen.

De heren namen nog meer tijd. Dat splintertje romp wilde er maar niet af. Uiteindelijk schoot Eddy Kraaijenbrink dat hele kleine splintertje eraf. Hij mag zich terecht de koning noemen. Vanavond is het avondfeest en worden de officiële staatsieportretten gemaakt. Morgen meer foto’s op de site.

 

 

brunch 2 brunch 1 brunch 4 brunch 3 brunch 2 Jarno jeugdkoning koningspaar